Vårdcentralen och skolan...OJ vilken dag!
Vårdcentralen i morse gick bra... eller det beror väl på hur man ser det, men jag fick prata med en läkare och sedan fick jag lämna blodprov och urinprov. Blodprovet var... inte kul. Ni vet ju hur jävla rädd jag är för sprutor och nålar, och idag var jag själv där. Skickade panik sms till både mamma och Sarah innan jag gick in. Kunde börjat gråta i samma sekund som läkaren sa att jag skulle ta blodprov! I HATE IT!

Kom in och sköterskan började leta efter blodkärl, stack mig i armen och tårarna rann (fast det gjorde dom i.o.f.s redan innan)... Jag kunde inte ens spela glad utan alla såg hur jävla nervös jag var. En annan sköterska kom hela tiden och frågade hur jag mådde och hörde om jag var okej. Sköterskan som skulle ta mitt blodprov började som jättebitchig, men blev snabbt jättensäll och gullig. Jag var jättespänd kan jag meddela, under hela tiden..... Tillslut kom vi fram till att vi skulle göra det i fingret istället. jag fick en värmedyna för jag var jättekall om händerna (jag har superkalla händer) och den fick jag sitta med ett tag och massera fingrarna i. Efter det la vi varmedynan i handen och hon stack i fingret och sedan satt vi där länge och tog blod. Jag var spänd då med, men efter lite arbete kunde jag slappna av. Sköterskan gav mig t.o.m beröm ^^ hahah.....

Iallafall så ska jag få reda på svaren på onsdag, så förhoppningsvis får vi fram något vettigt!

Åkte sedan till skolan... hade stannat hemma, om det inte var för att jag hade tenta i naturkunskap som jag var tvungen att gå på... Var helt slut efter besöken, mycket p.g.a blodprovet tror jag som jag verkligen kan stressa upp mig av...

Naturtentan gick bra, vi blev uppdela i grupper (två och två) och sedan började vi skriva... får fortsätta på måndag och sedan ska det vara klart!

Mamma och jag ska handla i eftermiddag och sedan ska vi ha en mysig kväll här hemma!
HÄRLIGT!
Har ni haft en bra dag?

Kommentarer
Postat av: SandraLi

Jag håller fullständigt med dig om det du skrev om i Englas showroom.

Hoppas du får en trevlig helg.

Kram SandraLi

Http://IhuvudetpasandraLi.blogspot.com/

2008-12-12 @ 16:27:05
URL: http://ihuvudetpasandrali.blogspot.com/
Postat av: Carita

Svar; Jag var sjuk i 1½ år kanske, lite mer.. Gick på SCÄ och BUP, men nu har jag avslutat BUP-behandlingen och har ett sista återbesök i februari på SCÄ. :)

Men du är sjukt stark. Du klarar det här, cutie. <3

2008-12-12 @ 17:09:59
URL: http://minicookie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0