Svaren del 3

Då kommer ytterliggare en del svar på era frågor!


Vad jobbar dina föräldrar med?

Mammas jobb förstår jag mig inte på alls (och inte pappas heller) men något med digetalboxar iallafall^^ haha, vid sidan om är hon dock massör bl.a. och förhoppningen är väl att hon innom snart ska kunna börja jobba på ett spa! pappa jobbar innom telefoni typ.

Och vad bor du?
Mellan malmö och lund i södra skåne :D

Du har ju slutat på Idun, visst?
Yeees box

Men du har ju ändå ångest och tankar osv ibland(eller har jag fel?)
Får du hjälp från något annat då istället?

Nä, du har absolut rätt och jag tror ångest och tankar delvis alltid kommer att finns kvar. jag ahr svårt att se att man skulle kunna släppa allt det. Nu får jag inte hjälp någonstanns alls.

Har du körkort/övningskör du?
Jag har inte körkort än men jag ska väl försöka fixa det innan februari. Jag har halkan den 27 och jag är klar med typ allt nu så det kommer nog snart (hoppas jag^^)

Från vilken butik handlar du oftast kläder?
Det varierar, men jag har haft en 'gina' period nu

Hur skulle du beskriva dig som person? (inte utseendemässigt).
Hmm glad, flumsig, sprallig

Har du skolkat någon gång?
Hehe, absolut, det har väl alla!

Vilket ämne är roligast i skolan?
BLÄ för skolan ^^ haha, nä men jag tyckte nog geografi var roligas när vi läste det, nu har jag nog ingen favoritämne. Psykologi är kul, men svårt!

Kan du äta allt du tycker om?
Kan, kan jag. men för vissa saker krävs det mer 'planering' och fokusering och det är ju inte alltid allt går, men annars så.

Hur lång tid tog det innan någon reagerade över din viktnedgång?
Asså, det syntes ganska snabbt, men hur lång tid det tog innan det sågs som ett 'problem' har jag lite svårt att komma ihåg.

När det var som värst, hur lite åt du på en dag då?
Sådana frågor är så svåra, helt ärligt kommer jag inte ihåg så mycket från början av sjukdomen. Men jag antar att det har gått i perioder eller så. hur 'lite' jag åt är också svårt att säga, jag slutade liksom aldrig att äta, men det är klart att det inte var mycket jag åt, för då hade jag ju inte varit i situationen jag är i idag. Saken var att det var på sommaren jag gick ner mest och jag har inte mycket aptit när det är varmt, så jag åt kanske frukost (1-2 mackor eller lite råggröt), en latte eller en frukt under dagen och sedan middag på kvällen skulle jag tro. Men jag vet inte exakt.

Vilken linje går du?
samhäll internationell ekonomi

Tänkte fråga, när kommer vändningen för dig? Alltså dvs NÄR och HUR bestämde du dig för att verkligen försöka bli frisk?
Det har somsagt gått i perioder. Men första gången var väl en bit in i min första behandling och sedan när jag bytade behandlingsställe i januari. Men somsagt, det har varit dalar och toppar under båda gångerna.

Kommentarer
Postat av: emma

snygg blogg :D

2008-12-30 @ 15:38:08
URL: http://eemmmssan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0