Trött!

God kväll!

Hur är det med er?
Själv är jag.... trött! så in i bombens trött är jag.
Helt sjukt!

Vad som hände innan hade min min bror att göra, det är inte bra än, men bättre iallafall vilket är skönt. han är hemma och sover så det är skönt. Men gud, man kan blir helt "mammig" eller "systerlig". Nä, men hur mycket vi än bråkar och hur arg jag än är på honom vissa stunder, så inser man hur mycket syskon betyder för en när något händer!

Mormor och jag har sprungit på stan hela eftermiddagen och jag är helt slut nu. Två på jeans köptes och så även en väska. men eftersom det är julklappar så får ni inte se det förren på julafton eller så. Två böker kollades också upp och så även running-byxor från stadium. Mitt i allt han vi med en kaffe på Wayns också. Underbart skum i deras cappuccino.

Jag han bara hem och sedan ställde jag mig med maten som jag hade lovat att fixa. mina favorätt nämligen kyckling i sötsur sås med pasta och sallad! UNDERABRT och jag är såååå hungrig! Så när mamma kommer hem vid 18-19 tiden blir det käk! MUUUMS <3

Är ni klara med alla era julklappar?
Själv har jag bara handölat EN!
Shiiit, jag kommer aldrig att hinna!

Kommentarer
Postat av: SANNA

Sv; Har två julklappar kvar, men vet vad jag ska köpa!

2008-12-16 @ 18:31:25
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Anna

Klar med alla nu typ. Hade också bara köpt en igår men sen beställde jag alla på internet inatt, jätteskönt att ha de avklarat!

2008-12-16 @ 18:34:22
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Anonym

ska du börja springa??

2008-12-17 @ 09:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0