Tredje december

God morgon!

Onsdag idag och tredje december!
Tiden mot julafton minskar hela tiden.... härligt som bara den! Nu är det bara snö som saknas...fast det kommer vi inte få här nere, nackdelen med SKÅÅÅÅNE! Här nere regnar det på våren, sommaren, vintern och hösten.. underbart eller?

Idag vaknade jag klockan 7!
7!!!
B L Ä ! ! !
Speciellt eftersom jag inte behöver gå upp förren kvart över 8, men men... thats life....


Skolan väntar idag... "två" lektioner varav ett är projektarbete och sedan ska vi stanna och fortsätta med projektet... Jag hoppas även få tid till vårdcentralen idag! Mamma och ska ska väl och handla ikväll också och kanske övningskör jag en tur då också. Så med andra ord blir det en fullspäckad dag här idag...

Vad har ni planerat för denna onsdag?

Kommentarer
Postat av: Tea

Jag ska på studiebesök, typ. Har med mitt projektarbete att göra. Jag är skitnervös. Ska köra bil dit, men vet knappt var det är. Och gubben som jag ska träffa frågade om vi skulle ta det över en lunch!Shit, nej! För det första känner jag inte mannen, för det andra är han i medelåldern och för det tredje har jag ju min ätstörning. Nog äter jag bra och normalt ibland, men inte idag.Usch. Det kändes faktiskt läskigt när han frågade. Överreagerar jag?Hoppas det löser sig med magen!

2008-12-03 @ 09:25:41
Postat av: emma

du är så väldigt väldigt söt!

2008-12-03 @ 11:01:03
URL: http://dushi.blogg.se/
Postat av: SANNA

Jadu.. Jag ska sitta hemma för jag har gått och blivit sjuk :/ blir väl troligen att försöka plugga lite, knarka medicin o halstabletter, dricka cola zero o massa te!

2008-12-03 @ 11:35:53
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Malin

Du är så söt!!

2008-12-03 @ 11:57:05
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Åh vad söt du är!

Hoppas att det löser sig med läkartiden och att du har en bra onsdag.

KRAM!

2008-12-03 @ 13:25:30
URL: http://kontroll2008.blogg.se/
Postat av: Carro

men det läskiga är att jag trodde jag hade gått upp.. hade inte vägt mig på över en månad och egentligen ville jag inte väga mig för jag blir så fokuserad på siffrorna då :( jag äter så att jag borde gå upp, men tydligen inte.vad söt du var på den här bilden förresten!

2008-12-03 @ 13:28:25
URL: http://carouline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0