Studentens planer...

Igår var det 6 månader tills jag tar studenten. Den 10 juni går vi ut och jag kan ju meddela att det är en hel del snack om studenten i skolan just nu. Studentmössor, studentplaner, flak och tiden efter studenten är saker som cirkulerar som konversationer i skolan hela tiden...

Flaken är ett hett ämne just nu...
Vem man ska åka med, hur man ska fixa det osv.. såklart är vår klass bland de sista till att ta tag i allt, men så har det varit under tre år så vi är vana^^ haha... Iallafall så är det så rörigt kring flaken just nu. jag har två alternativ. Ett är att fixa något med en del av tjejerna i klassen och nr. 2 är att ta den platsen jag fick med på ett flak som består av Emma&Matilda, ett par tjejer från Stp och en del av Matildas klass, En hel del tjejer som jag verkligen tycker om, men som jag kanske inte umgås så mycket med.

På ett sätt vill jag åka med tjejerna i klassen, för det är ändå dem jag har spenderat 3 år med, men samtidigt så lockar det andra flaket. Både Emma och matilda är nära vänner (som jag dock inte träffar så ofta längre, men vi försöker ändå planera tider att ses och framförallt har vi superkul när vi väl ses!) och dom är de enda vänner som jag har kvar sedan min högstadieklass... Dom är de ända som har sätt alla olika sidor av mig, som har stöttat och följt mig under hela "sjukdomstid" och som jag har haft dom mest konstiga & roliga stunder med!

När man inte ses så ofta, har olika intressen och dessutom inte går i samma klass är det lätt att man tappar kontakten. jag har gjort det med många många andra vänner,. mer eller mindre och det händer oftare än vad man tror, men jag har ändå lyckats behålla kontakten med dessa två vilket jag är såååå glad för!

Usch, jag vet inte hur jag ska göra....Varför kan man inte dela upp sig i två?
Känner ni igen problemet?
vad hade ni gjort? (hade varit kul att höra era åsikter kring detta, det kommer dock inte att påverka vad jag väljer!)

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, jag ville så hemskt gärna åka på flak med mina vänner när jag tog studenten! Men icke... Först åskade det, ösregnade och haglade när vi sprang ut och sen får jag se att jag skulle åka i en trehjulig motorcykel 5 mil hem. Utan tak... Säkert varit kul om det inte varit så att jag nästan är född i en sidovagn och inte åkt annat i min uppväxt haha! Så jag är alltid lika avis på de som åker flak tillsammans och skriker... 'en längtans suck'

2008-12-11 @ 15:59:52
Postat av: Kim Von J

Tusen tack :) kul att få veta lite vilka som läser ens blogg :)

2008-12-11 @ 16:26:57
URL: http://kimj.blogg.se/
Postat av: Louise

åh, studenten är en underbar dag.. ta vara på den :D

2008-12-11 @ 17:16:53
URL: http://myworld2.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0