Störd jÄ*vla Unge

Ursäkta för detta inlägg!
Helt onödigt att läsa, behöver bara skriva av mig!Men just nu är jag så jävla trött på min bror. han beter sig så in i helvete elakt mot mig och säger sådana hemska saker Jag är rent ut sagt så jävla trött på honom att jag inte kan förklara det. En jävla skitunge är vad han och är oförskämd och egoistisk såfort det kommer till något som har med mig att göra!

- Jag lagar mat... vad är då första kommentaren "det ser fan ut som kräk"
- Om vi sitter och fikar och han tillslut efter att alla har serverat honom får gå ut själv och fylla på dricka i sitt glas och jag ber honom fylla på mitt med........"Du får väl lyfta på dig jävla röv själv"
- Om jag frågar om inte jag kan få ha cyklen (enda dagen på hela veckan jag behöver den, eller resterande kan jag klara mig utan på något sätt).........."Jag tänker fan heller låta dig ta cykeln, du är så jävla lat"

Detta är bara en liten del och jag är så förbannat trött på att ta skit ifrån homom.
Det värsta är dessutom när mamma och pappa inte är hemma, då är han ännu vänner och jag känner inte att jag vill springa och berätta vad han säger och gör stup i kvarten. Men tillslut bubblar det bara över och denna morgonen har det tyvärr gjort det. Tårarna bara rinnner, Nej dom forsar och jag ser knappt vad jag skriver. Man jag är så trött på att ta skit. Varför förstår ingen?

Jag har försökt med allt för att han ska vara trevligare mor mig. Jag har fjäskat, jag hjälper honom och jag gnäller inte om att jag vill ha tv:n fast att han sitter där hela dagarna och det ibland är något jag vill se... jag försöker småprata om hans intressen med honom, men inget funkar!
Jag väl bara krypa ner och sova, gråtta och slippa detta hushåll när vi är själv hemma......

Kommentarer
Postat av: Mickis

sätt han på plats när han kläcker ur sig något elakt nästa gång och så att dina föräldrar hör det hela.. :P Tror det är något småsyskon lätt gör.. tror jag var lite så själv mot min storebror utan att jag ens tänkte på det. skämms

2008-12-01 @ 08:13:39
URL: http://skrollebolle.blogg.se/
Postat av: Malin

ahhh, syskon. Men för min del har det blivit bättre sen det "vet". Men innan det, att som jag få höra att man ät fet, tjock, lat osv... fan vad det gör ont. Kan tänka mig att allt åt det hållet sårar även dig. kram

2008-12-01 @ 11:38:11
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh, jag vet exakt. Min lillebror är precis lika jävlig. Helt sjuk i huvudet ibland, vill bara flytta hemifrån men samtidigt vill man ju inte erkänna att de små dödar en så pass mycket psykiskt som de gör. Hoppas de kommer en dag då de inser att de inte lönar sig att vara så. Kämpa på och stå på dig även om det är jobbigt, han har ingen rätt att trycka ner dig!

2008-12-01 @ 13:39:09
URL: http://thernan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0