Smält skum och glaserade pepparkakshjärtan

God kväll!

Allt bra med er?
Här är det fint.. Har nyss kommit hem från minn pottsork (Lotta) efter en mysig kväll. Vi kollade Gossip Girl, åt micrat julskum och kollade på sex and the city. Även hemmagjord kola åts (som min mage dock inte uppskattade). Nu sitter jag här med glaserade pepparkakshjärtan (dekorerade med liner =)) och fun light samtidigt som musiken spelas på max-volym. Pepparkakorna och linserna är inget magen uppskattar, men thats life!

Dagen har gått i ett och jag har hunnit med en massa och det är först nu jag har en stund fr mig själv och min musik!
Det började med julskinke-mackor-frukost i morse som sedan följdes av en lång övningskörningstud till brosans flickvän för att hämta upp honom. På hemvägen prtade vi så mycket att vi körde fel och det blev en lång omväg innan vi kom hem. in om affären för att käpa dekoration till mina pepparkakor och sedan hem. Väl hemma så åt brosan och jag lunch (julskinkemackor såklart!) och sedan hade vi bestämmt oss för att vi ville ha tacos ikväll så vi hoppade på hans moped och åkte ner och handlade. Jag märkte direkt att pappa blev sur över något men försökte ignorera det och satte igång med pepparkaksbak. Mamma berättade var det var som gjorde pappa sur och efter en massa tårar så redde vi ut allt och tog en liten adventsfika med nybakta pepparkakor....Inte helt fel!

Jag dekorerade sedan pepparkakorna med vit och rosa glasyr, linser och sockerhjärtan med mamma och pappa var på brandkåren och sedan började vi med maten. Här kom också en enorm ånget över mig och det blev ännu mer tårar och prat med mamma.... Försökte ignorera det men det var inte helt lätt. Ångesten stannade men vi hade en mysig tacomiddag och ett litet tag senare så släppte ångesten ganska mycket och jag stack till Lotta för en mysikväll!

Granska bra dag!
Nu ska jag läsa lite bloggar och nyheter och mysa lite, ev. äta något mer än pepparkakor^^ haha.. och sedan krypa till sängs!

har ni haft en bra dag?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Julskinka är så gott! :Djag har haft en toppendag. åkt massa skidor och så har familjen kommit upp hit med för o fira jul!

2008-12-22 @ 00:18:41
URL: http://kryckan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0