Slut!

God kväll!

Hur är allt med er denna kväll?
Här är det bara bra, jag kom hem för bara en liten stund sedan och sitter här i mitt rum med levande ljus, film och lite mackor och torra all bran flingor. Mysigt som bara den!

Idag var då sista mötet på Idun. Helt onödigt möte om jag får säga det själv! Det fanns absolut ingen anledning för mig att komma dit, men men... now its over! dock är det jobbigt eftersom jag alltid är så nervös när jag ska dit, så jag har liksom oroat mig hela dagen + att jag har travat runt i regnet i 2 timmar innan jag skulle dit. KUL? Nej, inte precis!

Dock var dagens ljusglimt att jag fick träffa Anna!
Underbart!
Dock var Amelie sjuk, den lilla fjollan. Jag som hade velat träffa henne nu sista gången jag var där. Men men... Vi får helt enkelt försöka ses en annan dag! Jag fick även träffa Fanny! Så på det sättet var det ett trevligt! Dock är det skönt att jag inte går där längre...jag står på egna ben!

Sedan gick jag lite i regnet, lämnade Cv på ett sushi-ställe och sedan blev det lite mer turer i affärerna innan mamma hämtade mig och vi åkte och handlade lite smått.

Så eftermiddagen har varit i full fart, det blir skönt med en lugn kväll!
Vad har ni gjort idag?

Kommentarer
Postat av: A

Efter att ha följt dig en lång tid tillbaka i bloggen tror jag absolut att du kommer klara dig på egen hand. Hoppas att du kan se det själv också!

2008-12-02 @ 18:32:58
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Vet inte hur mkt "hjälp" du behöver men det borde väl finnas något ställe som har nån du kan prata med och bolla tankar med? Typ Capio, finns det i Skåne? Annars tror jag nog att du fixar detta ändå:) Lycka till med sushijobbet!

2008-12-02 @ 19:05:36
URL: http://www.maer.devote.se
Postat av: Louise

Ska du klara dig själv nu? eller börja gå till någon annan psykolog? tror det kommer gå jättebra för dig, bara kämpa vidare :) kramar!

2008-12-02 @ 19:29:01
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Anna

Det var mysigt att träffa dig idag! :) <3

2008-12-02 @ 19:59:33
Postat av: Fanny

ja är lite sen på att kommentera! Men hur känns det nu efter idun? känner du av de? Går allt bra hemma med maten och så? Känner du lixom dig mer frisk??? <3 Saknar dig juu! De va tryggt o träffa dig där,, <33 behövdes! :) :) men jag ska börja där... shit vet inte alls hur de är...

PUSSPUSSS

2008-12-07 @ 13:49:03
URL: http://beautifulflower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0