Pizza á la Rebecca <3


(innan granering)

(och efter)Dagens middag var hemmagjord pizza idag (pappa har gjort formen, det är därför den är mindre vacker^^). Kräftpizza blev det för min del, favoritpizzan är det helt klart!

På min pizza kunde man också hitta tomatsås, lök, tomat, svamp, kräftstjärtar, pressad vitlök, oregano och ruccula. Riktigt mumsigt var det!

Vad hade ni till middag denna lördag?

Efter middagen satte jag och pappa oss vid min dator och sedan gjorde jag ett teoritest och han förklarade de frågorna jag inte kunde. Det gick superbra och blev såklart godkänd ^^ haha, dock så hade jag fel på alla frågor som handlade om fart-reaktion- och bromssträcka. Asså hur långt bilden förflyttar sig på 1 sekund i 50 km/h osv.. det kan jag verkligen inte ^^


Mysig kväll har det varit hittils iallafall här hemma =D

Nu sitter jag här och försöker komma på något att hitta på, på nyårsafton....


Kommentarer
Postat av: Johanna

Subway är super :)

2008-12-13 @ 19:32:11
URL: http://supersillman.blogg.se/
Postat av: Anna

haha, du gillar roccula va? :)Fy, det där med bromssträcka och skit lärde jag mig bara ytligt och knappt ens det - jag är så glad att jag inte fick en sån fråga på min uppskrivning! :)Fortsätt kämpa, snart har du körkortet i handen!

2008-12-13 @ 20:24:18
Postat av: Emilia

Ett tips:Stryk nollan i hastigheten och multiplicera med 3 så får du hur långt bilen förflyttar sig på en sekund i just den hastigheten...t ex. i 50 km/h5x3 = 15 Så ca. 15 m/sek.:)

2008-12-13 @ 22:25:45
URL: http://emiliaaab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0