Pepparkakshjärta & röda naglar


Hemma igen efter en trevlig kväll hos mina kusiner. Mycket prat, skratt ocg diskusssioner har uppkommit denna kväll men såklart så har jag haft ont i magen. Fick det eftermiddagen som var fläskfile i någonsorts sås och klyftpotatis. Även om jag undvek såsen så mycket det bara gick så var det inte tillräkligt tyvärr, men men.... Och eftersom jag ändå hade ont i magen blev det lite choklad och lite förmycket skum sedan, men det är ju jul.

Jag var helt säker på att jag inte skulle orka något mer ikväll, men när jag kom hem så kände jag hur hungrig jag var, så det blev en vörtbulle med julskinka och senap, dadel, skumtomtar och pepparkakor. Blir kanske något gottit till snart ^^ hehe. Tänkte att det var bättre att äta lite mer nu på kvällen så jag inte vaknar kl. 6 skithungrig för att jag bara ätit en massa "skit" på kvällen!

Nu är det inte långt kvar till julafton!
HÄRLIGT!

Har ni haft en trevlig kväll?

Kommentarer
Postat av: Anna

Nu har jag kollat på dina skink & senaps-mackor hela veckan att det enda jag kan tänka på är att äta en sån i övermorgon till frukost, haha!

2008-12-24 @ 00:40:04
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skulle bara tipsa om tabletter som heter "Lactase" som hjälper till att bryta ner mjölksockret. Finns på apoteket:)Dessa funkar bra!

2008-12-24 @ 09:41:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0