Övningskörning och julklappsletande


Nu har pappa och jag övningskört en lååång runda. Moterväg, stadskörning, cirkulationsplatser, 30-, 40-, 50-, 70- och 90-väg blev det. Backning och fickparkering också... istortsätt allt gick vi igenom och det gick skitbra. pappa var nog lite småförvånad!

Körde en del i Malmö också, letade lite julklappar snabbt, tog en tur till burlöv och lund också. Ca 3 timmar var vi ute i och sedan åkte vi till City Gross och klöpte Sobet till ikväll eftersom jag inte får äta choklad och sedan åkte vi hem och åt lite mackor. Nu ska vi snart fixa klart pepparkaksdegen och sedan ska jag sätta degen till Pizzan ikväll. Bara pappa och jag hemma så det blir myskväll med kräft-pizza, sorbet och tv =)
NICE <3

Jag tror de är bra att jag inte ska äta mjölkprodukter nu, för det likosm tvingar mig att inte äta keso bara på mackorna och göra att jag testar andra pålägg... Goodie, fast det är lite småjobbigt. jag hoppas så att vi kommer fram till vad som är problemet med min mage, för jag orkar inte ha det såhär!


Kommentarer
Postat av: hanna

inte alls bra tyvärr:( har ångest jämt känns det som och ingen lätt ångest heller...

2008-12-13 @ 14:57:17
URL: http://halshammar.styleblogg.se
Postat av: Maya

Jag vet inte faktiskt.

Jag ska börja på Idun förmodligen vetu!

2008-12-13 @ 15:02:13
URL: http://mayasbubbla.blogg.se/
Postat av: Elsa

Tror det kan vara vettigt att plocka bort mjölkprodukter för ett tag för att se om det blir bättre. Jag kan tipsa om ett jättebra laktosfritt alternativ till keson. Valio har en laktosfri keso som smakar precis som vanlig keso. Jag undviker också mjölkprodukter men har hittat en hel del bra laktosfria alternativ. Jag har ju en tarmsjukdom som inte alls mår bra av vanliga mjölkprodukter.

Ett litet tips om du får abstinens efter keso! ;)

2008-12-13 @ 15:19:22
URL: http://elsavictoria.blogspot.com/
Postat av: Angie -

Kul med övningskörning och kul att det gick bra! :D

Vrf får du inte äta choklad ;)?Sv: Den är underbar!

Kram

2008-12-13 @ 17:10:41
URL: http://yeahrockondude.blogg.se/
Postat av: Molly

hej rebecca!

arla har börjat med laktosfri keso, så den kanske du kan testa om du vill äta keso:) valio har också en variant :)

du får ha en fortsatt bra kväll :) kram

2008-12-13 @ 18:51:10
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Malin

Svar; Åh, pepparkaksbak är så mysigt :*

jadu, det återstår väl mest att se antar jag :'> Vet inte riktigt själv.Hjälp, vad läskigt att övningsköra ._. Jag får ångest så fort jag ens börjar funderar på att sätta mig bakom ratten.

2008-12-13 @ 19:15:32
URL: http://hallonte.blogg.se/
Postat av: Linda

Oj, vad många kommentarer du fick om keson!! Du vet väl att det är skillnad på att vara laktosintolerant och att inte tåla mjölkprotein. Med ett blodprov kan man lätt avgöra om man är laktosintolerant...

Det finns ju många laktosfria produkter i affärerna men OM du skulle vara känslig mot mjölkprotein kan du inte ens äta laktosfri keso, mjölk osv. Jag hoppas dock verkligen att dina problem beror på nåt annat, för det är jobbigt att behöva undvika mjölk (finns ju i det mesta). De flesta problem brukar ju tyvärr inte bli bättre förrän man kommer upp i normalvikt:(

Ta hand om dig!!

2008-12-13 @ 19:30:19
Postat av: Linda

Hej igen! Det finns många goda smörgåspålägg!!! smör, skinka/kalkon och tomat tycker i allafall jag är gott!

2008-12-13 @ 19:33:25
Postat av: stars in heaven

Åhh jag önskar att jag inte var så nedrans feg när det gäller körning. Jag övningskörde ju ett tag, men backa ur som vanligt!Och du, du är verkligen jätte fin på det där kortet.Kram

2008-12-14 @ 18:02:45
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0