Nyårsafton

God morgon och GOTT NYTT ÅR på er!
Allt bra med er?
Här är det fint, väktes av pappas kompis som ringde kl. 9 i morse men jag har inte brytt mig om att gå upp förren nu och genast började internet strula. Vi byter nämligen nätverk nu i dagarna så det kan hända att det blir ett par bloggfria dagar, så ni vet vad som sker om jag slutar uppdatera helt plötsligt!

Vad ska ni hitta på idag då?
Själv ska jag väl innom et närmsta försöka ta mig samman och pallra mig upp för lite frukost och sedan blir det mys och långfrukost framför tv:n ett tag. Efter det kanske det blir en trip till stan och ikväll bär det av hem till Emma för middag, drinkar, frukt och godis! Vi kommer säkert att inta en hel veckorförbrukning av mat och godis ikväll och trots att jag kan känna ganska mycket ångest över det, så försöker jag tänka på att det är NU jag kan göra såhär, det är NU när jag ändå VET att jag MÅSTE gå upp lite till i vikt för att få börja träna och för att vi ska kunna slippa veckliga vägningar osv. Så är det någon gång jag på riktigt kan göra detta så är det ju nu.... Så är det troligen fär många av er också så jag tycker ni ska släppa allt idag och få ett bra avslut på 2008 och få en ny början på 2009! Är ni med mig?

Jag sitter även och funderar på att jag skulle vilja skaffa en ny header och en ny design på bloggen nu 2009.. Någon av er som är bra på det som skulle kunna tänka sig att hjälpa mig? Känns som om det är rätt att lämna 2008 bakom mig nu när 2009 kommer in istället (självklart måste inte designen fixas idag!)

/Rebecca

Kommentarer
Postat av: enmamma

Jag hoppas att 2009 ska bli ditt och många andras år ett år ni släpper äs, jag hoppas många hänger på dig.

Ha en riktigt GOTT NYTT ÅR! Kram!

2008-12-31 @ 10:21:30
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: Kate

Gud vad härligt :D, det är sådant man ska unna sig på dagar som nyår. Vanliga människor klarar ju av det utan att gå upp i vikt, så varför skulle inte vi?

Gott nytt år och kram!

2008-12-31 @ 12:40:45
URL: http://locomosquito.blogg.se/
Postat av: Blackberry

Jag är med dig helt klart! :D

2008-12-31 @ 16:53:49
URL: http://blackberry.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0