Jultankar såhär i decemberDet blir mörkt så snabbt nuförtiden... Mörkheten lägger sig som ett täcke över hela Sverige, men jag tycker det är mysigt. Levande ljus som lyser upp rummen, adventsljusstakar och stjärnor i fönstrena, belysning i träd och buskar, hela julkänslan tillåts liksom att komma när mörkret tar över....

Idag är det 15 dagar tills julafton står för dörren, 15 dagar och jag kan inte bestämma mig för vad jag ska önska mig i julklapp... Ska jag satsa på en en stoooor och bra tv och ha det som "huvudjulklapp" och inte få så mycket andra paket, eller ska jag skita i det och önska mig pengar, kläder, presentkort, böcker, filmer, almenacka osv? Jag måste bestämma mig, men det går bara inte, jag vet inte vad jag vill och mycket beror på att jag inte vill önska mig en tv ifall jag bestämmer mig för att sticka till USA i sommar..... Men jag vet ju inte ens om det är akutellt längre eftersom jag har min kissekatt. Mamma säger såklart att dom tar hand om honom, men jag kan inte hjälpa att känna att om man skaffa djur, så får man också anpassa sig efter det!

Julen närmar sig, lussebullarna är bakade och i helgen står pepparkaksbak på schemat. pepparkaksbak här hemma tar en hel dag och när vi väl är klara har vi många, många, många burkar med jättegoda hemmagjorde pepparkakisar <3 Nästa vecka är sista veckan i skolan och sedan är det jullov, efter jullovet kommer en hemsk sistatermin med sjukt mycket skola om man jämför med nu, förstår inte hur jag ska palla! men till det kommer student och till sommaren är allt slut!

Det blir kortslutning i hjärnan när man tänker, kortslutning på alla håll.
Men till sommaren har jag tagit mig igenom 3 års gymnasie som jag har hatat. Jag har verkligen vantrivts med linjen, med skolan delvis, ja med allt......mer än vad någon förstår eller vet.... Men efter sommaren kommer jag aldrig (om jag inte väljer att starta eget vilket jag grymt mycket tvivlar på) att behöva jobba med bokföring, företag, projekt osv.... SKÖÖÖÖNT!

Låt nästa termin gå snabbt!
SNÄLLA!

Kommentarer
Postat av: A

Har du någon aning om vad du vill utbilda dig till efter att du gått ut gymnasiet?

2008-12-09 @ 17:43:48
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: A

Jag hade heller ingen aning, mitt råd är att ta det lugnt och riktigt känna efter vad du vill göra. Det är inte bråttom!Till frukost blir det nästan alltid havregrynsgröt med skivad frukt, mjölk och kanel. Plus en macka och alltid kaffe såklart. Jag är inte särskilt bra på att variera mig men jag gillar det så mycket så det spelar inte så stor roll. Kram!

2008-12-09 @ 18:18:45
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0