Julklappsshopping och körning

God kväll!

Allt bra med er?
Här är det fint... Nu har jag och mamma nyss ätit skinkmackor & drukigt té, läst "Må bra"-tidningen som kom idag och varvar ner lite. Tröttheten har också slått över oss och vi insåg att vi inte pallade sticka till Burlöv som vi först hade tankar på. Ett framsteg för oss båda att erkänna att vi inte orkar och skita i det. För ett par månader sedan skulle vi åkt även om vi inte pallade det och sedan hade vi bara gnällt över hur trötta vi är. Men ibland måste man tillåta sig att vara trött och inte orka! Framsteg framsteg för oss!

Körlektionen idag gick väl sådär... det var jättesvår att köra för det blåser sjukt mycket och när man bara har åkrar på siderna om motervägen så drar det katastrofalt mycket i bilen. Att sedan ha en bländande sol i ögonen hela tiden och en "främmande" bil och ny körlärare var väl, ja inte helt lyckat. Körläraren var trevlig, men hon var nyutbildad och väldigt ung så hon tyckte det var superkul att leka med dubbelkomandonen i bilen och satt och gjorde det periodvis. Sedan var det även kul att tvinga ut mig i situationer som jag hatar! Inte kul, men men... det gick helt ok ändå...

Sedan var det julklappsshopping som gällde.
Köpte en julmust och sedan var det bara att sätta igång vilket inte var det lättaste. men två presenter till pappa och två presenter till brosan blev det tillslut och även en foundation till mig. Skulle köpt en blomma till mamma också, men det gick inte riktigt vägen...Men som mamma sa: "Det är tanken som räknas".

Spå hela dagen har gått i ett och nu blir det en lugn och skön kväll!
HÄÄÄÄRLIGT!

Har eran dag varit bra?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0