Julfrukost&Pepparkaksdoft


En julfrukost är nu intagen tillsammans med familjen. Det brukar alltid vara jag som ordnar och onar för att vi ska ha mysikga frukostar, jag springer och hämtar saker och plockar undan osv. för att familjen ska tycka det är mysigt. Men idag kom brosan ner och sa att nu var det "Julfrukost" på G så jag kom upp till ett dukat bord. Hjälpte bara till lite annars var det mesta klart men mina föräldrar glömmer alltis vatten till mitt te, men men... Lite kan man ju hjälpa till. Sedan hade vi en mysig frukost med risgrynsgröt för dom som ville och för oss andra vörtbullar och annat bröd med julskinka och senap. MUMS <3 Sedan hjälpte jag faktiskt till och plocka undan och städa kylen, är det jul så är det och mamma och pappa har redan mycket att stå i!

Iallafall, igår hängde jag upp ovanstående pepparkakshjärta och ett annat stort hjärta i mitt rum, så det luktar bara pepparkakor här inne. SÅÅÅÅÅ UNDERBART! Så det är ett tips från mig till er, om ni vill ha julstämning och samtidigt få en underbar julig doft i erat rum, häng in stora pepparkakshjärtan!

Kommentarer
Postat av: Anna

God jul! Hoppas du får en fin julafton och tack för tipset om Svensson Svensson ikväll, aldrig fel :) Kom på att jag har både pepparkaksdeg och glasyr (om man nu kan återanvända den) i kylen så ska nog också försöka mig på ett sånt där pepparkakshjärta imon, ser så fint ut!

2008-12-24 @ 14:05:48
URL: http://thernan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0