Dagboksinlägg

Mamma och jag var en tur och handlade i eftermiddags och när vi kom hem så slog ångesten på riktigt. Efter ett tag ringer pappa och jag har ca 30 sekunder på mig att fixa till mig och sedan blev den en spontanåkning till nova. Sjukt mycket folk i kombination med min ångest gjorde att jag bara inte pallade leta kläder eller något. Hittade dock min stickade tröja inne på HM som jag letat efter länge (men inte var den på rea inte^^). mamma köpte även laktostabletter till mig så förhoppningsvid ska jag kunna ta dom när det är laktos inblandat i det jag käkar.

Efter denna snabba tur på nova blev det lite slappande framför Dr. Phil och sedan matlagning. Idag blev det stekt fläskfile med pommes och rödvinssås. till det hade vi stekt lök, svamp och suggersnaps som jag sedan gade lite 'lätt'/'tunn' (även kallat sushisoya) i och kryddade med liiite chilipeppar, vitpeppar, svartpeppar och muskutnöt. Riktigt god middag, men somsagt, det hade varirt roligare om jag inte hade ångest. Åt dock mycket bra tyckte jag!

Nu efter middagen har inte internet fungerat så jag har suttit och läst igenom en massa massa gamla dagboks och gamla blogginlägg som jag har sparade på datorn. det drar upp en massa massa känslor kan jag meddela...Ibland kan jag inte fatta att jag fortfarande är fast i denna skiten, att jag inte har kommit längre. Hur länge ska detta pågå? varför kommer ångesten varenda gång jag bestämmer mig för att jag ska vinna denna kampen? Jag är rädd, jag är så maktlös i denna situationen känns det som....

Mycket tankar går kring nyår nu... jag vill göra något men alla är upptagna och mamma och pappa ska ha folk och jag vill inte vara hemma med dom. Men det blir väl så, dock ska jag och Emma diskutera nyår imorgon när hon kommer hem från Milano!

Ikväll blir det en myskväll för min del... Köpte Bridget Jones dagbok idag så jag får väl sitta och kolla på den och känna mig lika patetisk som hon gör....Men filmen är bra och det ska bli skönt att bara försöka tycka bort tankarna. Eller försöka trycka bort dem iallafall. jag har dessutom köpt skum och choklad till ikväll... Vill ha men jag vet inte om jag pallar med det. Det är så mycket känslor, så mycket tankar och så mycket kamper innom mig.....Jag vet verken fram eller tillbaka.. jag vet inget alls längre!

Vad ska ni göra denna kvällen och har ni också något 'fredagsgodis' idag?


Kommentarer
Postat av: hanna

sv: man måste betala för det... gå in på Loopia.se. Kostar 139 kr per år tror jag. Men innan jul kostade det bara 9 kr/år!! Kanske är så än..?

2008-12-26 @ 20:34:05
URL: http://halshammar.styleblogg.se
Postat av: SANNA

Kolla på film, sista kvällen innan familjen åker hem!

2008-12-26 @ 20:57:04
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: E

lite julgodis blir det här ikväll :)

2008-12-26 @ 21:51:31
Postat av: Carro

Flyttade ju ifrån mamma för lite över ett år sedan och har sakta men säkert återupptagit kontakten med henne igen. Men idag kom jag på varför jag flyttade, och jag ångrar det inte en sekund. En stor del till varför jag är i den situation jag är idag.. :(

2008-12-26 @ 21:58:04
URL: http://carouline.blogg.se/
Postat av: juliasbullar

TACK, den är supersöööt I think.

En vanlig från gina med ett sidenband i midjan, tadaa! :d

2008-12-26 @ 23:00:49
URL: http://juliasbullar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0