Att skaffa sig motivation.

Jag sitter här (fortfarande med Abbamusiken igång, vafan har hänt med mig?!) och funderar på hur jag fick den 'nya' starten i mitt liv. Jag menar, egentligen hade jag det mesta emot mig, fick sluta på Idun och stod på egna ben vilket gör att det är lätt att falla tillbaka, men ändå är min motivation till att klara mig ur detta nu starkare än på mycket, mycket länge. Jag orkar ta tag i att träffa folk, jag planerar in saker i förväg som jag sedan står fast vi, unnar mig saker (vilket jag inte riktigt kunde göra innan, jag tyckte inte jag var värd det och det kändes som en onödig utgift när jag ändå inte gillade mig själv. Jag tänker just nu på naglarna mina som gjordes impulsaktigt igår), det är som om livet får en liten vändning helt enkelt nu sedan lovet började. Men jag tror det var vad som behövdes, något som bröt vardagen med skola och allt och tillråga på det tvingades jag bryta mitt 'mat-mönter' när jag bestämmde mig för att utesluta laktosen (som gav magkramper och laktos-amge)

Innom snar framtid ska jag försöka snickra ihop små  'när motivationen inte riktigt är med', 'få tillbaka motivationen' och 'ta dig igenom de svåra stunderna'-inlägg. Mina små tips till er helt enkelt för att vi alla ska kunna leva det livet vi egentligen vill leva!
Vad sägs om det?
Bra va?

Så håll utkick!

Kommentarer
Postat av: SANNA

Jättebra inlägg! Det verkar som du har blivit mycket mer tillfreds med dig själv på sistone och det är ju alldeles underbart!

2008-12-28 @ 11:46:07
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Det låter jätte bra. Du kämpar på så bra Rebecca. Beundrar dig och ditt kämpande. Du kommer att fixa detta. många kramar

2008-12-28 @ 17:07:10
Postat av: Anna

Jag är också HELT fast på Abba-musik, så bra!

2008-12-28 @ 17:55:29
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Anonym

:)Har du läst Mia Törnbloms 'Självkänsla nu'? Gör det! Jag läste den häromdagen och den är inspirerande och bra!

2008-12-29 @ 09:29:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0