8 december 2008

God morgon!

Allt bra med er?
Här är det fint. Har fått en god natts sömn även om jag var vaken ett tag vid halv 5 tiden för att min kissekatt hade vält ner något på ovanvåningen och mamma började dammsuga, men om man bortser från det så. Vaknade sedan lite övet 8 och då läste jag först lite i KBT-boken och sedan jag har spenderat morgonen med att kolla på klipp från Cityakuten på youtube. Ibland älskar jag den sidan ^^ haha.... Efter det gick jag upp och käkade frukost framför Gilmore Girls. Mysigt som alltid!

Egentligen var et sunes jul jag skulle kolla på under morgonen, men Cityakuten är ju bättre ^^ haha...Jag älskar den serien och bara för att den ska sluta så måste jag kolla på den ikväll också, fats att Abby slutade (vilket jag fortfarande stör mig på!)

Tänkte nu sitta här och läsa lite nyheter och bloggar innan jag gick upp och börjde baka. Sedan blir det en dusch och efter det skolan ett litet tag för provning av studentmössor! Lite störigt att vår klass fick sista tiden, halv 4 ska vi vara där. Men man kan inte få allt.

Förövrigt kämpar jag fortfarande med att få ner mitt dagsljus. Ni vet ett sedan man bränner ner för varje dag ^^ haha. jag är vara på andra december på det. Men idag ska det ner en BRA bit!

Vad har ni gjort denna morgon?
Har ni något planerat för dagen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0