4 december

Hejsan hoppsan!

Hur är allt med er?
Jag är nyss hemkommen från stan. Dagen har gått i ett kan man väl säga. Det var inte kul när väckaklockan ringde i morse och det blev en lång frukost framför Hannah Montana och Julkalendern ^^ haha. Sedan ut till en grymt försenad buss som såklart resulterade i att jag var sen till skolan.

Efter två lektioner fick jag skolka från sista och jag begav mig till körskolan efter en tripp på konsum. Dubbellektion med cirkulationsplatser, kanske inte det ultimata, men A stod ut med mig ^^ haha och sedan stannade jag och gjorde lite teoritester. När jag satt och skrev så kom en tjej in som också klagade på min gamla körlärare. Ni vet han som var oförskämd och som jag bytade ifrån... iallafall så klagade hon också på ha och dom stod där jättelänge, jag satt och smålyssnade och sedan förtsatte jag.

Efter en liten stund smög min körlärare fram till mig, tog ut min hörlur (jag måste lyssna på musik när jag gör teoritester, annars lyssnar jag bara på vad som sägs vid disken ^^ haha) och frågade om jag hörde diskussionen ^^ haha... Och jovist hade jag gjort det. Så det är fler som känner på samma sätt som jag ang. honom!

Ikväll blir det en jobbig kväll... ungspannkaka blir dte till middag, eller fläskpannkaka teckniskt sätt, men jag hatar det ordet, så jag säger ungspannkaka. Det är en grymt jobbig rätt måste jag säga, så jag längtar inte till ikväll!

I morgonbitti blir det Gbg med sarah <3
Det ska bli underbart!

Vad har ni haft för er idag?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vet att du kommer klara ungspannkakan jätte bra! här ska vi äta lasagne som för mig är en väldigt jobbig rätt. Blev skit förbannad på matteläraren och glömde mössar och vantar någonstans så jag fick cykla hem utan. Inte världens bästa dag om man säger så

2008-12-04 @ 16:12:59
URL: http://tjugosexnollnio.blogg.se/
Postat av: carolina

hoppas det gär bra, jag åt det på sjukhuset förra veckan, och det var riktigt gott! du fixar det här, fina tjej :D

2008-12-04 @ 17:06:25
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: A

Vilken tur att du fick byta körskolelärare. Jag hade tur som fick en jättebra kille. Har du bestämt något om när du ska göra teoriprov och uppkörning?

2008-12-04 @ 17:44:16
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: e

Jag gillar ungspankaka :) men du kommer klara det bra! Kämpa på!

2008-12-04 @ 18:56:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0