27 december - 2008

Godmorgon cupcakes!
Allt bra med er denna lördagsmorgon såhär efter jul? För nu kan man väl verkligen säga att julen är över? Eller? Jag tycker nog det och nästa stopp är nyår som jag dock ännu inte har planer för! Men det kanske jag kan fixa idag eftersom Emma är hemma från Milano igen. Hennes ubersnälla boyfriend bjöd dit henne nu under julen... det om något är väl sött?!

Förutom att min katt har väkt mig ett hundratals gånger denna natten så har jag sovit gott och vid lite över 9 vaknade jag grymt hungrig tots kvällsmålet igår.. Ibland är kroppen vara konsig ^^ haha. Vid halv 10 blev det frukost med familjen och lite tidningsläsning och sedan dess har jag varit parketad här framför datorn med Abba-musik hur högtalarna! Jag har börjat lyssna en massa på dom nu helt plötsligt, weird! Men det kan bero på att jag har kollat en hel del på Mamma Mia den senaste tiden och i Torsdags så var det en Abba dokumentär på tv som jag, mamma & pappa såg, så egentligen är det nog därifrån det kommer!

Idag blir det stan med mamma en tur i eftermiddag eller så och sedan blir det in ännu en gång med Elinor ikväll för middag och någon drink. Mysigt som bara den!

Även idag är det jag som ska bestämma, inte någon dom rörst som tack och lov har minskat sedan igår. jag vill må bra, det är det jag måste tänka på hela tiden! Nej, snart blir det duschen skulle jag tro!
Vad är era planer för dagen?

KOM IHÅG:
" Det är DU som bestämmer! Låt alla val vara medvetna och tänk efter på konsekvencerna innan du agerar!"

Kommentarer
Postat av: Malin

Så söt du är :)

2008-12-27 @ 10:33:45
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Hillevi

haha men tackar så mycket! :D

2008-12-27 @ 10:50:46
URL: http://hills.blogg.se/
Postat av: Sofie

Härligt att läsa att du mår bättre idag. :) Kram

2008-12-27 @ 13:11:31
URL: http://onie.blogg.se/
Postat av: SANNA

Idag har jag åkt hem till Östersund en sväng. Handlat födelsedagspresent åt en kompis och kollat på rean,dock utan att handla!

2008-12-27 @ 15:14:09
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Kate

" Det är DU som bestämmer! Låt alla val vara medvetna och tänk efter på konsekvencerna innan du agerar!" Fick mig verkligen att stanna upp och tänka efter, det är så sant det du skriver, så sant... det är ju faktiskt jag själv som bestämmer varje val och jag har ju chansen att ändra framtiden för varje minut som går..Har varit ute och handlat med familjen för övrigt och sitter här och äter en lussebulle just nu :), gott! Ha en fortsatt trevligt lördag <3 kram.

2008-12-27 @ 16:03:34
URL: http://locomosquito.blogg.se/
Postat av: Carro

Det är frågestund i min blogg ;) Så sätt igång och fråga! :D

2008-12-27 @ 16:44:48
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Postat av: carro

" Det är DU som bestämmer! Låt alla val vara medvetna och tänk efter på konsekvencerna innan du agerar!". Riktigt bra sagt och stämmer verkligen.

2008-12-27 @ 17:42:45
URL: http://carolinahoglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0