20 december

God morgon, God morgon!
(eller kanske God förmiddag?)

Hoppas allt är bra med er denna lördag... Här är det fin, fint!
Igår var jag så sjukt trött, så efter att ha myst med glass och skumtomtar (som jag egentligen inte alls var sugen på^^) så gick jag och la mig vid kvart i 10 igårkväll. Riktigt härligt för jag somnade medebums och jag vaknade ungefär 9.15 denna morgon, så jag fick 11½ timmes sömn, det är inte dåligt det!

Sedan gick jag upp och pratade med familje läste tidiningen och tillslut åt vi också frukost tillsammans. Riktigt mysigt! Julskinkan som är en stor en iår (7½ KG!  <--- Vi ska ha julen hos oss ^^) står i ugnen och nu är det städning som gäller för min del. Mamma och pappa ska ut på julklappsjakt idag och själv vet jag inte riktigt helt vad som sker. jag hade också behövt leta julklappar, men det blir kanske imorgon istället för att jag inte ska vara i stan sammtidigt som päronen mina. Sedan skulle jag bakat pepparkakor, men kom nyss på att ugnen är ju upptagen, så det blir iiite svårt om man säger så ^^ haha...Julgran ska också köpas och kläs idag och de få presenter som är fixade ska slås in... jag ska nog kunna sysselsätta mig va?! jag har ju en film som ska lämnas in också, så jag går nog ner till byn då och får mig en promenadis! Härligt!

vad har ni för planer för idag?

Kommentarer
Postat av: vv

jag får känslan av att du äter mindre och rör på dig mer. Dessutom får du för dig att du är laktosintolerant helt hux flux... brukar ju va så när sjukdomen tar över igen, att man hittar på ursäkter för att inte äta vissa grejer och så...Var det verkligen klokt att avsluta behandlingen HELT? Hur mår du egentligen?

2008-12-20 @ 11:40:58
Postat av: Sofie

Tack gumman! <3

Vi ska också ta in och klä granen ikväll! :-D

2008-12-20 @ 11:57:18
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: RebeccaCecilia.blogg.se

W: För det första så är det INTE JAG som har bestämmt att jag inte ska äta laktos och det är INTE som vi kommer fortsätta med ifall det inte hjälper. BESÖUTET VAR HEL OCH HÅLLET MAMMAS! Fux flux är det inte heller eftersom jag har gått i 6 veckor med ständigt magont.. det är fan heller fux flux!Sedan rör jag inte på mig alls. Inte mer än innan iallafall och det var INTE mycket. jag är inte ens utanför dörren alla dagar. Om jag inte måste ut (pga. skola, shoppinbg osv) så stannar jag hemma = INGEN TRÄNING!För det tredje så var det INTE mitt val att sluta behandlingen! JAG FICK INTE VARA VAR!Så döm inte när du inte har bakomliggande fakta!

2008-12-20 @ 12:01:54
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: anna

oj, det var en stark reaktion. jag fick inte känslan av att vv menade något illa. hon/han verkar bara lite orolig för hur du mår, och det är väl positivt att folk bryr sig?

2008-12-20 @ 12:39:56
Postat av: vv

Varför reagerar du så starkt? Någonstans innerst inne tror jag du vet att det jag skrev tidigare kanske stämmer...?!Jag menade absolut inget illa...

jag märker ju bara vad som händer och försöker få dig att faktiskt öppna ögonen.Det enda jag gör är att bry mig.

Förlåt<3

2008-12-20 @ 13:05:06
Postat av: RebeccaCecilia.blogg.se

Okej, förlåt om jag uppfattade det fel. Jag ser bara inte var du skulle få denna fakta ifrån. Jag skriver på precis samma sätt nu som förr så den faktan finns liksom inte... Förmodligen så har du ju inte hittat denna fakta heller eftersom jag inte rör på mig ett dugg mer än jag måste, det kan hela min familj påvisa eftersom jag är en av jordens lataste människor när det gäller motion. Och laktosen är det inte heller jag som har bestämt att jag ska lägga av med + att sedan jag gjorde det har jag återinfört smör och mjukost på mackorna och slutat helt med keso vilket är framsteg...jag är bara trött på att folk dömmer hela tiden utan att veta hur det faktiskt är... Det är så grymt jobbigt att hela tiden få höra att man gör fel!men jag ber om ursäkt om jag var lite för hård.

2008-12-20 @ 13:17:07
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Miste

Ville bara säga att du är grymt bra Rebecca! Du kommer vinna till slut, du kämpar på så bra! Massa kramar!

2008-12-20 @ 14:46:13
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: vv

Jo, jag förstår ju dig ock allt och det är inte riktigt av det du gör/äter eller så som jag får känslan av att du mår sämre igen... mer av HUR du skriver.. förstår du hur jag menar?Nyss läste jag om din ångest för en extra macka... jag menar det har du ju inte haft förut och då kunde du liksom äta godis varje dag..Jag vet att ingen mår bra av godis varje dag, men nu går den godisångesten ut över vanlig mat istället...trots att det i slutänden troligtvis bli mindre totalt kaloriintag osv.Jag vill bara att du ska bli eftertänksam och försöka analysera hur du reagerar nu och om du kanske luras av sjukdomen även om du inte tror det själv.Allt är av välmening, för ingen vill ju att du ska börja må sämre igen. Du som är på så god väg att bli frisk.<3

2008-12-20 @ 18:43:57
Postat av: RebeccaCecilia.blogg.se

JAg har hela tiden haft ångest för "extra-mat" egentligen... har liksom velat spara mig inför godis, så maten har "alltid" bidragit till ångest eller vad man ska säga. Dock vet jag att det i detta fallet bara är löjligt... Men det är så jobbigt när jag äter mer än mina föräldrar... Jag vet att jag borde eftersom jag dessutom ska upp i vikt, men när jag sedan får höra hur grymt mätt personen som ätit mindre än mig är, så bidrar det tyvärr med ångest... Då känns det som om det hade varit bättre med att ta en skinkmacka och ätit skinka bredvid sedan... Jätte löjligt jag vet, men just eftersom jag inte ens ville ha sista mackan för jag var ju mätt, då ger det extra jobbiga känslor. Men somsagt, det är inget att göra åt nu.Jag förstår att du inte vill något illa och jag är ledsen för att det var du som fick "skiten" av mitt utbrott, men ibland kommer man till en gräns. Ett vist antal "elaka/jobbiga/påstridiga" kommentarer kan man ta, men tillslut blir det bara fööör mycket och då kommer all "ilska" man har över en och samma sak. Jag ber om ursäkt för det och jag vill att du ska veta att det INTE var riktat mot dig som person... Ibland känner man sig dock bara "krängt" och det känns som om människor där ute dömmer utan att veta hur allt faktiskt är. Men jag är glad för dina kommentarer och jag hoppas du fortsätter att kommentera och säga vad du tycker! Förhoppningsvis så är det inte du som får ta all skit nästa gång ett utbrott kommer!<3Kramar

Rebecca

2008-12-20 @ 19:04:48
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0