2 december

God morgon!

Hur är allt med er denna tisdagsmorgon?
Jag vaknade såklart halv 8 idag också, precis som igår. det är som om jag har en inställd veckarklocka vissa dagar i mig ^^ haha, lite störigt, men så är det ibland! Idag har jag dessutom ännu sjukt ont i magen också, det har inte försviunnit än, lite dampgt, speciellt eftersom mamma satt i telefon hela morgonnen i kö till vårdcentralen och jag satt hela morgonen. Jag hatar när man inte kommer fram!

Nu sitter jag här och har nyss ätit frukost.
Ljus är tända i hela rummet och jag kollar på film, en perfekt morgon med andra ord! Dessutom kommer jag aldrig at komma ner till första december på mitt adventsljus ifall jag inte låter det vara lite tänt ^^ haha....

Idag har jag dessuom mitt sista mötet med Idun... Dock känns det helt lugnt. I början trodde jag att det skulle skrämma mig, det har gjort det dom andra gångera jag vi rodde jag skulle bli utkastad, men det känns heeelt lungt faktiskt. Detta möte känns mest jobbigt och irriterande att jag måste gå på. Liksom vad ska dom säga?
Tack och hej liksom?!

Nej, det känns helt j*vla onödigt att behöva går dit... bara onödig oro för vad som ska säga osv. det enda positiva är att jag förhoppningsvis får träffa A&A idag!

Nej, nu ska jag ta reda på om mamma ringer vårdcentralen!

Förresten så spenderades över en timme efter förra inlägget med att kolla på bloopers och favoritscener från Er på YouTube... Jag lovar, jag får damp på att hon lämnade serien! För er som undrar varför jag kan bli så arg pga. en sådan sak, så är det för att när jag var yngre, typ gick i mellan och högstadiet var jag en riktig tv-nörd, jag kollade på alla möjliga serier. och anledningen till Cityakuten har hela tiden varit att Maura var med. Nu är hon borta och jag får damp för att jag har missat ett par säsonger då jag inte alls gillade att titta på tv. Cityakuten är enda serien jag verkligen verkligen älskar att se på, men nu finns det inte så mycket mening med det när alla gamla är borta. Carter, Kovac och Lockheart is gone =(


Vad har ni planerat för idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0