18 december - sista skoldagen

God eftermiddag!

Allt bra med er?
Här är det fint... Är trött och kall, men annars är det helt ok.

Gick upp  tid i morse och tänkte att jag skulle kunna ta det lugnt, men tiden bara rann iväg och vid frukosten så pratade mamma och jag och hade supertrevligt så såklart fick jag skynda mig som bara den till bussen! Idag var dock första dagen då jag INTE kom försent till första torsdagslektionen, vilket var tur eftersom jag hade prov då. Ingen aning alls om hur det gick....

Sedan var det fika på psykologin och betygs-samtal i både psykologi och projektarbete & dikt-tävling. Mitt psykologiarbete som lämnades in för någon vecka sedan fick jag mycket bröm på. Den var bra och välskriven och väl utarbetad, så det var kul... projektet hade dom lite mer synpunkter på dock. Men men....

Naturkunskapen innehåll rättning av tentor, tiden bara rann förbi så det gick snabbt och sedan var det lunch och sist Svenska där det också var betygssamtal. Vi fick tillbaka svenska-nationella, vilket gick bra... ett starkt VG+ fick jag, damp att jag inte fick MVG säger jag bara!

Förövrigt så har det varit en massa massa fjant idag.. Haha, vi har riktigt stört oss med varandra, men det var riktigt härligt och gudars vad vi har skrattat idag!

Ingen mer skolan nu detta året!
NICE <3
Dock har jag körlektion halv 9 i morgon bitti vilket dock inte är kul!

Sista gången man såg Eli på en månad nu för den fjanten åker till Brasilien på nyårsafton! Sofie och jag har dampat på varandra hela dagen, fast på ett kul sätt ^^ haha.... Kul dag kan man väl sammanfatta detta som, men jag är såååååååååå slut!

Nu ska jag ta och äta lite.

Har ni haft en bra dag?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Sista dagen för mig med, gött!

2008-12-18 @ 15:23:24
URL: http://kryckan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0