15 december

Goood morgon sunshines!

Hur är allt med er?
Här är det fint, lite småtrött men vad kan man förvänta sig en måndagsmorgon?! Man ska ju vara trött då!

Efter lussebullen och pepparkakorna igårkväll fick jag riktigt ont i magen. Hade inte kännt något på hela dagen, men innan jag gick och la mig var jag påväg att gå av på mitten så ont jag hade. Nu är det dock bra igen och detta gör att jag ska försöka vara ännu mer noggran med att undivika laktos. Iallafall under denna vackan, för min bror blev bra när han gjore så.... på onsdag får jag dessutom mina provsvar tillbaka och då kanske jag och läkaren kan komma fram till något vettigt också (vilket jag iofs inte tror, men men)

En god natts somn har jag verkligen fått inatt. Riktigt härligt och nu har jag hunnit sminka mig och sedan satte jag mig i sängen igen med dämpad belysning och lyssnar lite på musik. Om en stund ska jag göra lite frukost och kolla på tv och sedan blir det påklädnad och iväg till skolan...Svenska och naturkunskapstenta står på schemat idag och förhoppningsvis får vi tbx våran svenskanationella uppsats. Hoppas det och håll tummarna för att det gick bra! Teori ska också pluggas på körskolan och sedan blir det hem och plugga organisation&ledarskap... B L Ä !  !

vad har ni för planer för idag?

Kommentarer
Postat av: Miste

Be att få göra ett laktostest, en laktosbelastning såå att du akn få det svart på vitt! Man dricker en laktosbelastning å sedan mäter de värden å så..

2008-12-15 @ 08:11:48
URL: http://mistelaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0