Usel dag!

Usch, idag är en usel dag!
verkligen, mår inte bra på något sätt alls...

Lyssnade på föreläsningar hela morgonen sen mötte jag upp M och E och så lunchade vi på Espresso House, det var supermysigt, men ångesten är enorm. och inte bara det att jag har supermycket ångest både för lunchen och den kommande middagen, nej jag har en extrem huvudvärk och mår ialla. Dessutom vill jag inte alls ha valborg i morgon, tror jag stannar hemma då. jag orkar inte med denna ångest och oro hela tiden. Fy fan vad jag är less på allt. vill bara att dagen/veckan ska ta slut! NUUUUU!

Kommentarer
Postat av: Magda

har också haft en hemsk dag idag men kämpa på. har du gått i skolan hela tiden eller har du fått vara ifrån den och så? själv var jag ju borta i tre mån så det känns skumt att va tillbaka

2008-04-29 @ 15:11:02
URL: http://killmissamerica.blogg.se
Postat av: Världens Bästa Sofie

Ta ett djuuuuupt andetag .... och andas långsamt ut... ta en promenad i vårsolen i ett välmående syfte. :)(om ni nu har sol.. ;))
KRAMKRAM!

2008-04-29 @ 16:23:26
URL: http://SOFIEJAGAR.blogg.se
Postat av: Emma

Hej gumman!

Om du vill och det är fint väder, kan inte vi fika i stan vid fem, sex, sju imorn? Så blir du glad igen! Och jag kan berätta om när jag hade sönder en bil idag! DET kommer få dej att skratta.

Pusspuss

2008-04-29 @ 18:00:18
Postat av: Rebecca

Emma: Jo det kan vi.. =) tror jag :) så kan vi kolla på bålet i stadsparken sen =) love U

2008-04-29 @ 18:59:34
URL: http://RebeccaCecilia.blogg.se
Postat av: Magda

okej det m¨åste nog vara ganska skönt eller? vet dina klasskamprater om din sjukdom? vilka nd dricker du förresten alltså märke?

2008-04-29 @ 20:14:40
URL: http://killmissamerica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0