Torsdag

God morgon!

Skiner solen hos er också idag?
Nu är det snart en vecka med strålande solsken =) Så härligt!!

Min natt har varit hemsk. Jag har haft så kopiöstont i halsen, har vaknat och inte kunnat svälja och när jag väl somnade så väcker Caramell mig genom att stå vid huvudet och jama. Vid 7 tiden kunde jag inte ligga mer så gick upp och sminkade mig samt snackade med Pappi innan han åkte till jobbet. Sen gjorde jag frukost och kollade på Gilmore Girls! Jag ääääälllllssssskkkkkaaarrrr den serien. Har druktit massa te också för det lätta upp i halsen liiite. Inte mycket men det lilla är underbart.

Idag börjar jag 10.00 så ska bege mig till bussen om 40 minuter...innan dess ska jag klä på mig, packa., fixa allt till Caramell och lite så. Går i skolan till något mellan halv 3 och kvart i 4. Man vet aldrig nu när vi har slutarbete ^^ haha. Annars är det nog en ganska lugn dag i skolan. Förhoppningsvis genomgång på frågorna inför naturkunskapsprovt första lektionen. Sen kolla klart "Livet är underbart" på Svenskan. Har ni förresten sätt den? Jag har själv sätt den massa gånger men jag tycker den är riktigt bra gjord! Sen ärdet lunch och efter det geografi. Där är det frågestund inför morgondagens prov och sen avsluas dagen med Fotografisk bild!

Jag hade egentligen tänkt stanna kvar i stan och fika och plugga. Ta med datorn och så, men med tanke på att jag inte mår vidare bra så skiter jag i det. Det får bli en annan dag...

Förhoppningsvis får ni också se lite bilder från studiofotograferingen ikväll. jag missade att ta USB-minnet igår därför kom ingen bilder då.

Men nu får ha det superbra så hörs vi i eftermiddag!
image470

Kommentarer
Postat av: Maya

Vilka säsonger har du nu då?
Vem älskar inte Gilmore Girls liksom? :P

2008-04-24 @ 09:00:11
URL: http://mayahitodit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0