Torsdag

God morgon!

Torsdag idag då och dimman ligger som ett tjockt lager över all bebtggelse. Regnet hänger i luften och solen som igår infann sig är än en gång borta =( inte kul precis, helt plötsligt känns det som höst igen även fast våren var här så sent som igår.

det blir ingen lång bogg nu, det har jag inte tid till...
Natten har varit lite orolig, drömt en massa och inte fått så mycket sömn...Mamma är hemma och superkass idag och pappa jobbar hemma så jag ska kanske övningsköra i eftermiddag med. Jag har nämligen tänkt vara ute och "fota" när vi har fotografisk bild. Så förhoppnongsvis är jag hemma i bra tid =D hehe... men så får man göra när man har så mycket arbete utanför skolan att ta igen pga läraren!!!!


Idag får vi dessutom reda på vårt muntliga geografiprov och vilket betyg vi får. Hoppas det är bra annar lär jag vara otroligt knäckt!!! Men egentligen, trodde jag att jag skulle kunna hålla upp mina betyg denna terminen?! Jag menar, mycket tid spenderas på möten på kliiken, jag har därför varit borta mycket pga det. Jag får mycket uppgifter att göra hemma och varje dag är det en kamp för att inte bryta ihop. Innan hade jag bara skolan att lägga energin på- Nu har jag så mycket mer.... Jag träffar allt mer vänner och försöker allt mer vara social, det är inte konsigt att jag inte kommer upp i samma resultat som innan då jag bara var hemma och pluggade... (typ)

Oj, nu blev det ganska långt i alla fall...
dax att packa väska, dricka upp ND och göra sig klar så pappa kan skjussa mig till bussen.

SEEE YAAA!!!
Puss pussimage432

Kommentarer
Postat av: sarah

Go morron min tös!

2008-04-10 @ 08:17:18
URL: http://sarahlillemor.blogg.se
Postat av: elin

vilken snygg blogg du har! ha en jättebra dag :)

2008-04-10 @ 12:17:40
URL: http://friaelin.blogg.se
Postat av: Ellinor (anna_85_)

Man ska ju göra annat än att bara plugga.
Är kul att du träffar vänner och lever ett liv
utanför skolan också.

Hoppas provet givk bra.

kram

2008-04-10 @ 12:38:39
URL: http://www.ellinorss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0