Tisdag

God eftermiddag!

Hur är allt med er denna dag?

jag han inte blogga i morse, tiden bara susade förbi ^^ haha. Men första lektionen var fotografisk bild och redovisningen där gick helt ok =D Sen kollade vi på film på naturkunskapen. Ganksa intressant faktiskt och mattelektionen gick ganska snabbt dne med. Svenskalektionen var DRYG! Resumen på boken gick nog ganska bra men arbetet med tidningen var sååååååå drygt!

Usch jag mår inte så bra nu, känner att jag är helt nere, maten är superjobbig och jag är så trött på bråk och gnäll. Ökningen idag känns inte alls bra. Allt känns kasst och jag orkar inte med detta. Jag är så trött på allt. jag vill verkligen inte mer! Just nu är det liksom inga glimtar i tillvarorn. jag ser INGET positivt allt med livet, med skolan eller med NÅGOT!

Nu blev dte deppigt, men jag orkar inte låsas som om jag mår bra längre. För det gör jag inte. INTE ETT SKIT!

Kommentarer
Postat av: Miste

Klart dte är jobbigt Rebecca, det är en ätstörning du kämpar mot och vägen till friskhet kommer vara jobbig från början till slut, men kampen är väl värd resultatet!! När du nått dit du ska kan du vara så jäkla stolt över dej själv, för du är sååå värd att må bäst! Ökning av maten är jobbigt, jag evt, men du kommer att vänja dej! Kämpa bara på, du komemr att må bra en vacker dag! Sköt om dej, kramar!!

2008-04-15 @ 17:28:30
URL: http://mistelaj.blogg.se
Postat av: Kajsa

Med mig är det lite halvdant idag, jag överlever väl, men det är inte toppen direkt.

Jag beundrar dig, tusen gånger om, det ska du verkligen veta!

Har du lust att kolla mitt senaste blogginlägg och fundera på om du eventuellt är intresserad? :) Vore jättesnällt i alla fall.

Hoppas att du får en bra kväll, massa kramar!

2008-04-15 @ 18:19:26
URL: http://kontroll2008.blogg.se
Postat av: Carro

Jag förstår dina känslor men livet kommer bli ljusare :) Jag har också varit nere ett par dagar men nu känns allt bättre. Livet är inte alltid en dans på rosor sötnos men det gäller att aldrig ge upp kampen. Du kommer bli frisk men det tar tid ! Ta hand om dig , kram !

2008-04-15 @ 21:52:24
URL: http://acmd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0