Tankar som inte vill lämna mig

Dagen har rullat på idag.
Skoldagen var dryg som vanligt och det kändes som om den aldrig skulle ta slut, men halv 3 fick vi äntligen gå och då blev dte bussen hem och sen handlade jag och mami. Mysigt som vanligt. Dagens middag blev fruktsallad med yoghurt, musli och flingor och macka + massa te =D mysigt mysigt! Vi satt länge och pratade efteråt och det var jättehärligt.

Det är mycket tankar som cirkulerar i mitt huvud just nu, tankar om massa saker som jag inte kan förklara. Men jag är så trött på att må dåligt. Jag kan inte beskriva hur gärna jag hade velat vakna upp en dag och bara känna "fy fan vad bra jag mår". Jag kan inte minnas när jag sist gjorde det, när jag inte behövde tänka, när jag inte behövde fundera. När allt bara flöt på liksom.

Kommande vecka blir inte lätt.
Förutom att jag psykiskt inte mår helt bra (orolighetskänslor, obekvämhetskänslor och en massa annat) så blir det matmässigt en jobbig vecka. Både tisdag, onsdag och ev. torsdag är otroligt påfrestande dagar och det är jobbiga middagar som serveras. Jag önskar att jag hade ett sätt att lösa allt på, men det har jag inte. Jag vet att jag måse sitta där och hålla minen, men helst hade jag bara velat fösvinna. Jag har under lång tid kännt att tårarna varit påväg, men jag har lyckats stoppa det. Tyvärr vet jag inte hur länge det kommer att gå. Jag vet inte hur länge jag orkar kämpa emot.

Jag vill inte gå och lägga mig, för jag vill inte att morgondagens hinder och känslor ska komma. jag vill bara stänga ute allt det från mig.

image432

Kommentarer
Postat av: LindaTherese

Usch.. man blir så berörd och ledsen av att läsa ditt inlägg. Så tråkigt att en så ung och fin tjej mår så dåligt, drar slutsatsen att en ätstörning är problemet.. ber om ursäkt om jag har fel! Du är jättevacker som du är, säg det till din spegelbild, skaffa någon utomstående att prata med och kämpa på så ska du se att du klarar dig igenom denna svåra period. Inse att du förtjänar så mycket bättre än att skada dig själv på det viset. Kram

2008-04-07 @ 20:31:46
URL: http://lindasrosamoln.blogg.se
Postat av: E

Kan inte du ge lite tips på goda frukostar:) Jag känner mig totalt oinspirerad och travar mig alltid igenom samma gamla vanliga frulle. Skulle tycka att det var kul med lite bra, nya ideér!

2008-04-07 @ 21:02:21
Postat av: Rebecca

E: hmm tips på frukostar.. det finns ju en massa =D men jag ska försöka hjälpa dig =D
* smoothie (tex: yoghurt, banan, juice, halon) med musli och mackor
* gröt (finns ju många olika) med banan/äpple/bär/splt/sirap/äpplemos och mjölk, mackor
* varm choklad, mackor och frukt
* nyponsoppa, mackor, frukt
* varma mackor, juice, frukt
* fruktsallad med yoghurt, musli och mackor
* fil och musli med äpple/banan och mackor
* bullar med pålägg och juice
hoppas du fick lite tips =D

2008-04-07 @ 21:44:55
URL: http://rebeccaCecilia.blogg.se
Postat av: Roxanna

Usch jag vet verkligen hur du känner och det är hemskt. Ångest är den värsta känslan och när den väl finns där försvinner den inte på ett bra tag. Men kämpa på! Jag vet att det är jobbigt, men du klarar det!

2008-04-07 @ 23:11:04
URL: http://Roxiee.blogg.se
Postat av: en mamma

Du undrade hur vi bestämmer portionerna. Vi mäter inte upp något med mått utan det är det som anses "normalt" en s.k notmalpotion och det kan vara svårt i början upplevde dottern att det var mycket men idag är det inte alls någon disskussion om portionera. Jag vet hur dottern åt innan hon blev sjuk och det är det som finns med i bakhuvudet med. Det svåra är att lära henne igen och ta själv vad som är nog för en portion och det kan göra henne arg för hon tycker att det ska hon veta. Hur gör du själv? Mäter du upp med mått? Hoppas att du får en bra dag.Kram

2008-04-08 @ 09:31:27
URL: http://enmamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0