skooolan

Hejsan Hoppsan!

Hur är allt med er?
Har dagen varit bra?

Nu är jag hemma från skolan, dagen har gått ganska snabbt faktiskt och nu sitter jag här med macka och kaffe. Är riktigt stolt över min portion mat i skolan idag! Den bästa på mycket länge!

Ekonomilektionen i morse gick ut på att prata om resan precis som jag trodde. Vi fick se bilder på var vi skulle bo och vad som skulle ske där. Shiit jag vill åka NUUUUUUU!!! det ska bli sååå kul! En månad kvar =D

Vi kollade på film på NK:n. En film om miljöförstöring och global uppvärmning! Så grymt bra var den filmen och man riktigt tog till sig problemet och den var helt enkelt rikigt bra gjord! ALLA bode se den för man tänker verkligen VERKLIGEN till när man ser på den och får en större inblick i hur vi misssköter vår jord.

På svenskan läste vi varandras "medeltids-tidningar" Ganska kul att se hur alla andra hade gjort och sen var det även prisutdelning.

Geografin var intressant och kul som vanligt. Läraren i det ämnet är mycket bra och han skojar alltid en massa vilket gör att det är riktigt kul att gå på hans lektioner =)

Fotografisk blid var sista lektionen och där lyssnade vi på redovisningar. Det var dryyygt och vissa var ganska pinsamma ^^ haha... men när alla hade redovisat så fick vi gå ut och fota så jag och Eli åkte hem. med all rätt ^^ haha...

Nä nu ska jag läsa lte bloggar och så,,, Ha det bra
puss puss
image431

Kommentarer
Postat av: ulle

Hej på dig! Min dotter går i skolan halva dagar och det funkar väl ganska bra nu. Hon går ju om nian så hon har nästan inga vänner kvar där så hon tycker det är jättetråkigt. Hon läser bara ma, sv och engelska och koncentrerar sig på de ämnena. Hon längtar till att börja gymnasiet och få chansen att börja om igen. Hon har ju missat jättemycket i skolan (nästan 2 år)så hon ser fram emot en ny start! Vad gäller maten så äter hon inte i skolan utan när hon kommer hem. hur går det för dig då?

2008-04-17 @ 16:40:26
URL: http://makrames.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0