Min fredag

Hallåjsan!

Hur är läget med er?

Nu är jag hemma, kom hem för en liten stund sedan och har bara hunnit äta... pappa lagade mumsig fläskfile stekt med soltorkade tomat, vitlök och oliver och till det klyftisar, cream bonjour+yoghurtsås och sallad =D mycket gott!

Dagen har gått i ett. Fick springa till bussen i morse för att jag var så sen men jag hann med den i alla fall! Skööönt! Sen var det Geografi och jag måste säga att den läraren är den bästa läraren jag har/hat haft här på gymnasiet. Han är riktigt bra och det är sjukt kul att gå på hans lektioner! Jag hade lätt velat ha honom i alla ämnen ^^ hehe... Nä, men det är riktigt skönt att ha en lärare iallafall som man gillar och verkligen tycker om. Speciellt eftersom geografi är ett ämne jag tycker är mycket roligt!
Så tummen upp för geografiläraren!

Sen var det engelska och där jobbade vi bara lite med våra arbeten som vi ska göra undertiden vi har nationella. Istortsätt letade min grupp bara info om "The Victorian Age" men lektionen gick snabbt och vi fick sluta tidigare så det var chill =D

Lunch stod på schemat och sen var det dags för ekonomi. Gjorde inget på lektionen utan satt bara och snackade med elinor och Sofie om vår ekonomilärare. STÖRD är hon. OHHHHH blir så förbannad på henne. Nej!
Tummen ner för henne! BIG TIME!


Matte
var sista lektionen men eftersom det var bandymatch på skolan (katte vs. Spyken) så lyckades vi övertala vår mattelärare att få kolla på den, så jag antar att hela klassen gick hem ^^ haha... Jag och några till satt kvar en stund och räknade men när det var 15 min kvar på letionen gick jag också.

Tog tåget in till Malmö och begav mig till barista för en latte. Men idag var dne ingen hitt. Typ inget kaffe utan bara ett stort glas mjölk. Det var inte äckligt, jag gillar varm mjölk, men jag var såååå sugen på en latte så jag var lite besviken. Fick ont i magen också, klarar inte så stora glas mjölk på en gång. Men men, det gick över efter en stund. Strosade runt i affärer och köpte ett linne och en stor t-shirt typ på HM och Gina. Kanske lägger in bilder sen.

Iallafall så begav jag mig till Västra hamnen och pappas jobb vid halv 5 tiden och efter mycket om och men hittade jag hans jobb och blev insläppt. Cooolt ställe att jobba på ^^ hehe... nä men dte var första gången jag var på detta stället och det ligger väldigt bra ;) Sen blev det Ica maxi och mat-shopping... hehe.. förutom en incident så var det mycket trevligt! Var hemma vid kvart över 6 och då drogs matlagningen igång och sen har jag bara suttit här....

Oj nu blev drt ett långt inlägg^^ hehe... hoppas någon har orkat läsa ^^
jag har iallafall fotat dagens outfit och den bör komma in om en liten stund. eller innan jag går och lägger mig i allafall ^^ hehe... hoppas eran dag har varit bra =D

PUSS
image432

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0