Kliniken den 14 april

Hejsan hoppsan!

Har somsagt varit på kliniken, men nu är jag hemma igen.
Tog bussen 9.20 och fick verkligen skynda mig för att komma till kliniken i tid, men jag lyckades nog ganska bra! Vid 10-tiden ringde jag på och anfådd gick jag in på idun. Han knappt sätta mig i stolarna och hämta andan innan A kom och det var vägning som stod först på schemat. Jag hade gått ner 5 hg men hon A sa att det inte var något att oroa sig för. På något sätt är det en liten lättnad att inte gå upp i vikt varje gång eftersom räddslan för att det bara kommer fortsöätta minskar lite då. Sen vet jag att ju fortare jag går upp desto fortare slipper jag allt detta, så det är ju inte bra om det händer för ofta, men en liten lättnad kom ändå över mig även om det inte ska ske samma sak till nästa besök. Men men...Hon sa isallafall att det är sådant som händer förr eller senare och att det inte var något att oroa sig för. Vi bestämde även att luncherna skulle fixas till och ökas och det ska även frukosten. Det kommer INTE att vara lätt eftersom det är dom målen jag har svårast för. Men jag fick en ny tid på Fredag och då ska vi se hur det har gått. Hon sa även att jag skulle ringa såfort det var något!

Läxa till nästa gången blev att gå in i en mataffär och sedan skriva upp allt jag vill men inte vågar äta. Sedan ska jag rangorda detta på en lista i svårighetsgrad och nästa gång ska vi utverdera detta och fortsätta att arbeta med den listan.

Vi diskuterade även att det kanske är bättre för mig att skipa godiset och så nu eftersom det bara fårsvårar allt för mig, och på ett sätt har honb rätt... MEN det är bara det att jag är en sådan GODISGRIS!!!! jaja, får se hur dte blir på Lördag.. Är ändå inte hemma på fredag så då blir det inget problem!

Efter besöket på kliniken så sprang jag praktiskt taget till bussen och chaffören såg att jag sprang så han väntade på mig och när jag precis kommer på bussen så ringa pappa och frågar om vi ska äta lunch... Först tänkte jag säga nä eftersom jag var på bussen redan, men så kom jag att tänka på vad vi hade bestämt på kliniken så jag sa ja och vid nästa hållplats fick jag hoppa av (det var ganska pinsamt eftersom chaffören dessutom hade väntat på mig för att jag skulle hinna med bussen.. men men) och vid 12.00 mötte jag pappa på stortorget och vi begav oss till mitt älskade "bageri caffe" på saluhallen. Där intogs en stoooooor toast med räkor, svamp, sweet chili och vitlök♥ + Cola light! MUMS ♥ Det cafféet betyder mycket för mig, de har grymt god mat och det var alltid där jag och Sarah käkade! Det är liksom vårt ställe och jag måste erkänna att saknaden blir ännu större när jag är där och äter! Såfort hon kommer hem ska vi dit och kränga bagels med cream cheese.... okej nu tappade jag tråden...Vi pratade och hade trevligt och sen tog jag bussen hem och ställde mig i en varm skööön dusch! Nu sitter jag här i min nyinhandlade "pyjamas/myskläder" dvs. shorts och linne ^^ hehe och myser. Snart är det dax för mellanmål, inte lätt men något ska intas + ND....

image450

OJ, det var längesdean jag var så ärlig i bloggen och berättade så precis vad som bestämts och sagt.. tror aldrig det har varit så ärligt för... Men det kändes som om jag verkligen behövde skriva av mig.

Puss Puss alla!
Ha en bra dag!
image426

Kommentarer
Postat av: sarah

Tycker jag låter som en bra deal gumman! Klart vi klarar det! jag tror att vi båda behöver detta för att komma nånvart. godisgrisar som vi är blir det nog lite svårt i början, men det är värt det om det hjälper oss att i slutändan må bättre. Jag ska för min del skippa godis och snacks helt men desserter och fika ska jag fortfarande äta när jag vill. Nu håller vi det här va Bex? Du är bäst! Kärlek

2008-04-14 @ 15:39:34
URL: http://sarahlillemor.blogg.se
Postat av: Tépåsen

Usch, jag vet hur svårt och jobbigt det är när man får höjt matschema/mer på vissa måltider men du verkar så stark så jag tror verkligen att du klarar det, kanske inte på en gång men förr eller senare;)
Sen tänkte jag bara fråga om det här med sånt du inte vågar äta, har du många såna grejer? Får jag fråga vad (du behöver självklart inte svara om du inte vill)? Och att du inte
ska äta godis, kan det inte bli fel så att godis också blir en sån grej du inte vågar äta? Jag har jätteproblem med massa saker och godis, mackor och andra lite mer "fikaaktiga" saker är bland det jobbigaste så om någon sa att jag inte borde äta sånt på ett tag skulle det på en gång gå tillbaka till det jag absolut inte äter... Du är jätteduktig!

2008-04-15 @ 22:47:28
URL: http://tepasen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0