God kväll!

Hejsan!

Nu är jag hemma igen och här hemma är matlagningen i full gång. hammagjorda hamburgare med börd och pommes står på schmat och pappa är ute och grilla nu =) Ska bli gott!

Jag skulle precis släppa ut caramell i trädgården, sätter på han selen, men jag glömmer kopplet och sen släpper jag ut han. Så pappa fick springa och jaga honom ^^ haha... jaja, vi fick tag i melan iallafall =)

Mitt muntliga nationella gick finnemang idag =) och så även geografiprovet! Ska jag vara rikigt ärlig tyckte jag nationella i engelska var kul, den muntliga delan asså. Min klas är väldigt frammåt och vi diskuterar mycket osv. så det är svårt att få sin röst hörd, vilket ämne vi än pratar om. Detta gör att det är vissa personer som pratar hela tiden medan vissa inte säger så mycket. Men idag på nationella fick man verkligen prata, och jag brukar inte gilla det, men det var sååå kul idag. När man verkligen inse hur mycket engelska man kan. jag menar, man kan ju det flytande typ. hehe..Kul var det i alla fall och jag skulle mycket väl kunna göra det igen ^^

Innan internationell ekonomi blev jag utkallad av skolsyster som skulle prata med mig om Budapest resan. Vi diskuterade en massa och hur lärarna såg på allt och en sådan massa skit, som ärligt dom inte behöver bry sig om på det sättet. Hon skulle även ringa och prata med mamma och jag sa klart och tydligt till henne att INTE ringa idag. När jag senare på eftermiddagen pratar med mamma så berättar hon att sklsysterna har ringt! IDIOT! Så arg blev jag.

Besöket på kliniken gick bra så det var positivt och efter det åkte papi och jag och handlade. Nu ska vi äta.
Ha det bra
PUSS PUSS

Kommentarer
Postat av: stars in heaven

Dålig stil av skolsystern :/

2008-04-25 @ 19:41:34
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: enimängden på um

skolsystrar är typ till för att såra. har varit med om samma skit. usch. de tror de kan ta sig friheter bara för att man är under 18. puss gullet/sara

2008-04-29 @ 00:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0