Fredag

God morgon!

Fredag idag då och dte är underbart väder ute. Man blir alldeles glad då=D Sen att det är fredag och sista skoldagen innan långhelg gör inte heller så mycket.

Vår ekonomilärare lät oss börja 15 minuter senare idag, dock hjälper inte det mig, men det var en snäll tanke iallafall =D Sen har vi engelska.. usch hatar det, men vi har börjat på ngt arbete där (som iofs är sjukt tråkigt och supersvårt) men jag antar att vi ska fortsätta att jobba med det. Sen är det lunch och sen ekonomi... vår lärare ska prata med alla där "likosm betygssnack och provsnack". men det gick ju inte så bra på mitt senaste prov så jag ser INTE fram emot det. Jag pallar inte göra om det nämligen (man får göra om proven om man har fått G) Om jag ska börja plugga till det provet igen så vet jag att ett annat ämne kommer kläm. =( och det är ju inte meningen...Dessutom så tycker jag det är fel att man får göra om G prov. IG är en sak, men G är ändå et betyg, vad sänder det ut för signaler om man ska göra om G prov, det visar ju bara att det är ett dåligt betyg ju. Nej det är fel tycker jag.. Vad tycker ni? Bör man få göra om prov som man har gått ett betyg  på?
Sista lektionen är matte, och där är dte väl genomgång, det går så snabbt att jag inte fattar något alls. Så jag ska plugga det i helgen!


Nu är jag sen, så jag ska äta upp min frukost och sne packa mina saker, och springa till bussen. kanske en dagens outfit kommer in sen i eftermiddag.....

jag ska ju till kliniken så jag uppdaterar nog inte förren vi 19-tiden ikväll
Puss puss

Kommentarer
Postat av: en mamma

Jag håller med dig om att det är helt fel att få göra om ett prov som man har fått G på.
Hoppas du får en bra fredag!
Kram

2008-04-11 @ 09:08:12
URL: http://enmamma.blogg.se
Postat av: tigrisenemmis

VA? vad är det för en konstig skola du går på? Under min skoltid var man ju helt lycklig och exalterad om man fick G på ett prov som man ansåg att det gick dåligt på :S

2008-04-11 @ 09:39:43
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se
Postat av: Camilla

Nä inte ska man väl få göra om ett G-prov däremot i slutet av kursen om man pendlar mellan två betyg kan man ju få göra ett extraarbete för att visa att man förtjänar ett högre betyg, i alla fall om de annars bara baseras på prov, man kan ju ha haft en dålig dag när provet skrevs.

2008-04-11 @ 10:44:12
URL: http://tungviktaren.blogg.se
Postat av: Sofie

men shitt jag hade blivit skitförbannad om jag hade fått omprov på ett G-prov. Guuud, tur jag inte går på din skola.. tur för lärarna. ;D hehe! Hoppas att du får en bra dag! Kram!

2008-04-11 @ 13:14:15
URL: http://SOFIEJAGAR.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0