Dagen blev inte som jag trodde

Nä, denna dagen blev verkligen inte som jag trodde den skulle bli.

Allt kändes så fel i morse. Jag kände mig stor och klarade bara inte av mig själv, så jag bestämde mig för att gå ut en runda och rensa tankarna. När jag promenerat ett tag ringde Lotta och undrade om jag ville följa med ut till katthjälpen och bestämma katt för dom skulle nämligen hämta hem en idag och såklart ville jag det. Så jag begav mig hem till henne och sen åkte vi dit. Det var inte helt lätt att hitta men efter lite felkörningar så var vi framme och Lotta föll för en katt direkt. När alla papper var påskriva så körde vi och handlade lite saker till kissen och sen hem. Där bjöds det på våfflor och ångesten steg. Men jag åt av dom, tyvärr känns det bara jobbigt nu. Men jag gjorde det iallafall och förhoppningsvis känns det bättre sen. Sen gick jag hem för Lotta skulle och dansa, men när jag är nästen hemma möter jag mamma som är påväg och ska hämta min bror så jag åker med henne och vi åkte och köpte glass/läsk och sen begav vi oss hem med brosan i baksätet. Nu är jag hemma och jag har gjort hamburgarna till ikväll. förhoppningsvis blir det grillning så jag ska upp och se hur dte går nu.

jag vill bara att ångesten ska försvinna från mig! jag vill bara att den ska låta mig vara!

Kommentarer
Postat av: Miste

Du ska vara stolt Rebecca, över att du tog dagen som den kom och var spontan, precis så livet ska vara=) Gud va gott med våfflor:) Å inge farligt alls med det, mat precis som allt annat! Kram!

2008-04-06 @ 17:13:33
URL: http://mistelaj.blogg.se
Postat av: en mamma

Jag håller med Miste i sin kommentar här. Var stolt Rebecca, över att du tog dagen som den kom och var spontan, det är precis så livet ska vara.Önskar dig en skön söndagkväll. Kram!

2008-04-06 @ 19:39:17
URL: http://enmamma.blogg.se
Postat av: Sofie

KRAAAAAAAAAAAAAAAAM! Hoppas att du kan få sovro inatt.

2008-04-06 @ 22:01:00
URL: http://SOFIEJAGAR.blogg.se
Postat av: Roxanna

Tack =)

2008-04-07 @ 13:40:28
URL: http://Roxiee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0